Aktiviteter på Helsingegården

I disse tider hvor vi alle passer meget på hinanden er der alligevel plads til aktiviteter her på Helsingegården.

Helsingegårdens venner ønsker beboere og personale en rigtig god påske

Helsingegårdens venner ser frem imod foråret og flere lyse timer og glæder os til at starte forårs turene ud i naturen sammen med beboerne, kort efter påsken.

Med håbet om at alle vil nyde påskebuketten sendes mange kærlige hilsner fra

Helsingegårdens Venner

 

Påske 2021

Grillhygge d. 18 august

Billeder fra forberedelser til den årlige grillhygge i august. I år blev der serveret pølser kyllingespyd, kartoffelsalat og salat ude på stierne.

Stort tak til Helsingegårdens venner som er vores dygtige grillmestere!

Stemningsbillede fra grillhygge på Søstien

 

Søndagsunderholdning på Helsingegården d. 2. august

Så var der endnu en gang underholdning søndag eftermiddag på plænerne foran boligerne. Denne gang havde vi besøg af Finn Cæsar Jacobsen som underholdt på sit keyboard, og der blev godt nok spillet igennem. Mange beboere var ude og vrikke med og nogle fik sig endda en svingom. 

 Så var der endnu en gang underholdning søndag eftermiddag på plænerne foran boligerne. Denne gang havde vi besøg af Finn Cæsar Jacobsen som underholdt på sit keyboard, og der blev godt nok spillet igennem. Mange beboere var ude og vrikke med og nogle fik sig endda en svingom.

Søndagsunderholdning d. 21.6 på Helsingegården Vi havde besøg af Krudthusets Harmonikavenner, som gav den gas med musik og sange som beboerne kendte og nogle borgere fik sig endda en svingom med en medarbejder.

En borger og medarbejder danser til søndagsunderholdningen på Helsingegården.  Borgerne på Helsingegården nyder søndagsunderholdningen på terassen.  Borgere og medarbejder på Helsingegården nød også søndagsunderholdningen fra altanerne.

Kulturskolen kom forbi på Helsingegården og sang smukt til stor glæde for beboerne.

 

 

D. 18/4 havde vi besøg af Finn Cæsar Jacobsen, som spillede Giro 413 melodier. Igen et fint arrangement fra Helsingegårdens venner.

Lørdagssang med Giro 413 Finn Cæsar Jacobsen. På Helsingegården

 

D. 16/4 I dag fejrer vi vores alle sammens HKH. Dronning Margrethe 2. 80 års fødselsdag og i den anledning har Thorups bageri i Gilleleje doneret morgen- og wienerbrød til alle beboere på Helsingegården, Trongården og Toftebo. Vi siger mange tusind tak fra borgerne og PlejeGribskov.

Thorups bageri i Gilleleje har doneret morgen- og wienerbrød til beboerne på Helsingegården, Trongården og Toftebo.Vi flager i anledningen af H.K.H Dronning Margrethe 2. 80 års fødselsdagMorgenbrød fra Thorup bageri i Gilleleje til beboerne på Helsingegården, Trongården og Toftebo.Wienerbrød til beboerne fra Thorups bageri i Gilleleje.

 

D. 12/4 havde Helsingegårdensvenner udendørs Søndags sang. Denne gang var der besøg af John og Egon fra Rynkevriderne. Beboerne på Helsingegården lyttede med fra egen bolig, altanerne og græsplænen.  

Rynkevriderne holder søndags sang for beboerne på Helsingegården Rynkevriderne holder søndags sang for beboerne på Helsingegården

Helsingegårdens Venner sender en påskehilsen til alle beboerne på Helsingegården med en smuk påskebuket til alle stierne, så der er noget smukt at kigge på. Her ser vi 3 af vennerne, som gør et stort stykke arbejde for beboerne.

Til glæde for beboerne i denne tid uden besøg, har vi fra Lions Club, Gribskov, modtaget bøgegrene og påskepynt. Beboerne har pyntet grenene som en lille aktivitet.

Påskeforberedelser - intern service har plantet forårsblomster i krukkerne til glæde for borgerne. Fra kontoret mener de, at der er behov for anvisninger til placering :-)

 

I søndags sang Lobber Koch og John Kofoed for beboerne i det skønne vejr. Helsingegårdens Venner var arrangørerne bag.

 

I disse tider hvor det ikke er muligt at handle kommer blomstervognen og kioskvognen stadig rundt på Helsingegården.

Kioskvognen kommer rundt til beboerne.

Her er blomstervognen hvor en beboer kigger på udvalget.