Alle skal føle sig trygge på Trongården

Personalet på Trongården er stadig dybt berørt af sagen om beboer Einar Kilen. Han forlod for nylig Trongården og blev fundet død i en grøft en uge senere. Vores tanker går især til Einars familie og venner i denne tid.

Vi har undersøgt sagen grundigt og kan konstatere, at personalet har gjort alt i deres magt for at finde Einar i tide. Einars vandrealarm gik desværre ikke i gang, da han forlod Trongården, og derfor kunne personalet ikke vide, at han var væk. Da de opdagede det, gik de straks i gang med at lede, og det gjorde borgere, organisationen Missing People og politiet også.

Vi vil gerne fortælle lidt om, hvad vi har gjort for at mindske risikoen for, at en beboer forlader Trongården uden vores viden fremover:

Vi har undersøgt hele forløbet både før og efter, Einar forlod plejehjemmet. Og vi ser grundigt nærmere på vores arbejdsgange og procedurer, vi har dialog med leverandøren af kaldeanlægget, og vi har bedt politiet om et møde blandt meget andet.

Alt sammen for at sikre, at vi fremover gør alt, hvad vi kan for at gøre Trongården til et endnu mere trygt sted for både beboere, familie og venner.

- Venlig hilsen ledelsen på Trongården, Bettina Bach Offendal og Camilla Strøyberg