Aktiviteter på Trongården

I disse tider hvor vi alle passer meget på hinanden er der alligevel plads til aktiviteter her på Trongården.

Tilbageblik på en dejlig påske med smukke buketter fra familier og grene med påskepynt som beboerne har hygget med. En lækker hjemmebagt påskekage blev det også til.

Stemningsbilleder fra en solskins påskedag med en musikalsk gave fra Lions. Lobber Koch og John Kofoed spiller og synger sammen med beboerne, som også sang med.

 

D. 16/4 I dag fejrer vi vores alle sammens HKH. Dronning Margrethe 2. 80 års fødselsdag og i den anledning har Thorups bageri i Gilleleje doneret morgen- og wienerbrød til alle beboere på Helsingegården, Trongården og Toftebo. Vi siger mange tusind tak fra borgerne og PlejeGribskov.

Thorups bageri i Gilleleje har i dagens anledning doneret morgen- og wienerbrød til beboerne på Helsingegården, Trongården og TofteboVi flager for HKH. Dronning Margrethe 2. i anledning af hendes 80 års fødselsdagMorgenbrød fra Thorups bageri i Gilleleje til beboerne på Helsingegården, Trongården og TofteboWienerbrød fra Thorups bageri i Gilleleje til beboerne på Helsingegården, trongården og Toftebo

Dronningens 80 års fødselsdag blev fejret med højt humør og masser af sang på Trongården. 

Fejring af dronning Margrethe med dug og flagFejring af Dronning margrethes fødselsdagHygge på Trongården og fejring af dronning margrethes fødselsdag.Flagene viftes til ære for Dronning Margrethe

Trongården har modtaget denne smukke buket fra Gymnastik instruktøren der kommer, hver mandag og har et hold af selvtrænere i vores træningslokale. Vi siger mange tak for blomsterne, som har fået plads i forhallen, så alle kan få glæde af dem. 

Buket fra gymnastikinstruktør til Trongården