Værd at vide

Her kan du finde praktiske oplysninger omkring indflytning på Trongården.

Bolig

Trongården er smukt beliggende med udsigt over markerne. Stationen ligger ikke langt herfra og handlemuligheder i form af Rema 1000 og Netto ligger næsten lige om hjørnet. Lige over for os ligger børnehaven Bakketoppen, hvorfra vi jævnligt får besøg. På Trongården har vi et dejligt have miljø med mange små hyggelige kroge. 

Trongården drives af PlejeGribskov, men bygningerne ejes af boligselskabet Domea. Så selvom du nu bor på et plejecenter, så er det din lejlighed. 

Se boliganvisning på Gribskov.dk

Fremvisning af bolig

Hvis du har et familiemedlem der skal på Plejecenter, kan du få fremvist en tilsvarende bolig som den der er anvist af boligvisitationen. Du bedes kontakte Centerleder/koordinator på det anviste center, for en aftale i tidsrummet 8-15.00 på hverdage. Da det er borgere i eget hjem, kan fremvisning af en bolig kun ske efter forudgående aftale på telefon: 7249 6050 og vælge det Center du ønsker kontakt til.

Tv og telefon 

Der er i alle lejligheder mulighed for tilkobling til YouSee kabel-tv. Dertil er også mulighed for at opsætte en telefon i din lejlighed. Du kan kontakte Yousee, hvis du ønsker kabel-tv og ligeledes skal du kontakte dit telefonselskab, hvis du skal flytte din telefon.

Rengøring

Rengøring i lejlighederne foregår på hverdage en gang ugentligt og der tages hensyn til helligdage. 

Vasketøj

PlejeGribskov har sit eget vaskeri, hvor du kan få vasket to maskinfulde tøj hver uge. Det koster ikke ekstra. Du skal blot lægge tøjet til vask i din egen vasketøjskurv. Tøj, håndklæder, sengelinned mv. skal være mærket med afdeling og bolignummer. Leveringstiden er en uge, og der vaskes kun tøj der er egnet til maskinvask, minimum 30 grader og 1000 omdrejninger. Husk ved indflytning skal alt tøj mærkes.

Læge

Vi har huslægeordning på Trongården. Det betyder at der er lettere adgang til lægen og et tættere samarbejde. Den tilknyttede praktiserende læge kommer i huset på fastlagte dage flere gange hver måned. Vi anbefaler at du i forbindelse med indflytning skifter til huslægen, men det er også muligt at beholde sin egen læge.

Servicepakke

Følgende produkter er til rådighed i boligen og opkræves månedligt.

• Toiletpapir
• Engangsklude/skumvaskeklude
• Håndsæbe, væghængt pumpesystem
• Håndsprit, væghængt pumpesystem
• Håndklædeark
• Universal rengøring til daglig rengøring
• Sanitet, rengøring til bad og toilet